Vi er retur i Nadi hos Mama for 6. og sidste gang. Vi havde nogle dejlige dage i Suva, hvor vi blev en dag længere fordi ungerne insisterede på at se The Lorax i 3D bio for 3. gang! Jeg mistede mine solbriller og det er jeg ked af, da de var min fødelsdagsgave fra Jakob for små to år siden (og temmelig væmmelig dyre). Måske var der nogle der snupsede dem fra klapvognen, mens jeg prøvede at skille ungerne ad i en mindre nævekamp, hvor jeg stod med ryggen til vognen, grrr og snøft.

Vi tog med Pacific Bus tilbage til Nadi på fire timer inkl. stop. Det var en stor bus denne gang og Ava klarede turen uden at blive “kaste-op-svimmel”, som hun siger.

Vi drønede lige ud i poolen ved ankomst. Derefter strand for Jakob og kid, mens jeg copy/paster på livet løs – jeg kunne ikke lægge blog oplæg op i Suva da den ellers så fancy internetcafes pc’er ikke kunne denne lille detalje!

Jakob mødte en ven udenfor i en liggestol, så nu udveksles der vist røverhistorier.

På tirsdag flyver vi til Los Angeles og kører til Las Vegas med det samme (fire timer). Jeg GLÆDER, GLÆDER, GLÆDER, GLÆDER mig til USA!