Så har vi sidste overnatning i Kuwait City. Vi har været på fredagsmarked med alle de lokale. Det var ikke kønt, men meget…lokalt! Man kunne købe tæpper i megamål, alskens pynteting og udsmykkede kommoder og tøj (brugt?) i tonsvis og og og…

Vi mødte et venligt ældre par, en pensioneret general i politistyrken og en pensioneret lærerinde. Hun var iført heldragt med kun synlige øjne. Det sjove var at hun sagde hun normalt ikke gik med ansigtet tildækket, men at der var så mange ikke-kuwaiteriske mænd, så hun følte sig utryg og de behandlede hende ikke med respekt! Spøjst, jeg tror sjældent, at jeg har været tryggere og blevet behandlet bedre 🙂 Og hun havde været i København og Oslo, så hun vidste jo ligesom hvad vi kom fra.

Vi fandt en kæmpe legeplads midt i souq’en, så der legede børnene længe. Vi forsøgte også at besøge museet til erindring om Golfkrigen, men det var desværre lukket.

Der har været mange folk på gaden idag, da det er deres fridag (fredag).

Jakob fortsatte på fototur mens ungerne og jeg gik hjem og badede i den virkelig fantastiske indendørs swimmingpool. Vi ville have svømmet imorges, men der var den booket til en private session, så anstændige damer kunne være i fred!

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150522188968748.404511.730823747&type=1

(klik tilbage til albummer oppe i den lille parentes)

og der kommer sikkert et til i aften 🙂