Vi ankom klatøjede til Fiji. Fik lov til at komme foran køen (praktisk med børn ind i mellem) og tog en taxa til New Town ved Nadi, hvor der ligger en håndfuld backpacker strandhoteller. Vi endte heldigvis på Tropics of Capricorn, hvor Mama hersker med hård hånd. Ungerne var straks solgt pga. en frø der svømmede rundt i poolen. Vi har et kæmpe værelse med to senge til børnene og en dobbeltseng samt sofa, altan, toilet/bad etc. for 180 kr. pr nat inkl. morgenmad. Lidt af en omvæltning fra Hong Kong!!!

Børnene fløj ned på stranden og legede. Vi spiste frokost på Smuggler Cove, nabohotellet. Jakob og jeg fik ”Bangers and mash”, som lignede kartoffelmos med kæmpe, kampstegte pølse-blomster på (pølser skåret op så de åbner sig, nice touch not) og klam, uspiselig oste-pizza til ungerne. Derefter sov alle undtagen Ava en time, mens der kørte børnefilm på computeren.

Vi var totalt groggy, men skulle lige holde os vågne til aftenstid, det gik også fint. Vi var på stranden indtil kl. 18. pakke. Meget lykkelige unger! Jakob badede med dem i det lave, varme vand i lang tid.

Vi spiste aftensmad på hotellet: Sunday roast med sov og kartøvler og is til dessert. Ungerne skovlede indendørs, det var skønt med lidt hjemligt mad. De spiser nu godt hele tiden, men dette var overvældende! På terrassen medførte tusmørket en masse frøer kom frem fra deres skjul. Ava faldt hele tiden i søvn under maden, hun var så sød, – men vågnede til isen! Nabo hotellet havde gratis show med traditionelle danse. Ungerne og jeg så først en knivdans, og under den efterfølgende Hula-dans tiggede begge børn om at komme i seng!

Jakob og jeg gik i seng 21.30, for vi var helt stegte og skulle op kl. 5, da vi skulle flyve videre til Kiribati næste morgen kl. l*rt.