I dag har det været solskin efter enkelte byger i morges! Vist første gang siden vi var her for allerførste gang! Jubii. Der var høflig selvbetjening i morgenmadskøkkenet (Mama tænkte nok det var søndag og vi var gl. i gårde). Jonas drak en masse saft i morges, som han så sad og kastede op på sin plastikhagesmæk. Bagefter havde hand et fint og spiste morgenmad. Vi legede på værelset, vaskede tøj og gik en lille tur. Jonas faldt i søvn under frokosten og det lille pus viste sig at have 39,6 i feber – uden beklagelse overhovedet! Han blev lagt til at sove i overkøjen, mens Ava legede i hulen nedenunder. Nogle timer senere stadig høj feber, men ikke værre end han var tørstig og spiste kiks og spillede golf, som havde han Tiger Woods i overarmen. Han, farmand og Ava er nu ude og grave i noget sand i skyggen. Vi håber han er klar på 12 timer lige som Ava, men jeg undrer mig altid over de kan karte rundt med høj feber. I aften står den på Mamas søndagssteg med is og vi glæder os allerede – bestilte aftensmad allerede om morgenen, hæhæ.

Han var rask igen naeste morgen, det var dejligt!!