Dagens program var simpelt – vejret var skønt, så leg ved og i poolen hele formiddagen. Det er lidt sjovt at have det nye værelse, det føles som om vi har eget hus med pool :o) Her er ikke så mange turister lige nu, da folk er taget videre ud til øerne. Før var de strandet her eller kom tidligt tilbage fra småøerne af frygt for at strande et eller andet sted i uvejret.

Vi kom endelig ind til Nandi town! Vi tog en herlig bumlebus, som kører en gang i timen fra New Town (som mest er en samling småhoteller), nogle km udenfor byen ved stranden. Der er sket en hel del siden jeg var her sidst i 2000 – New Town var der fx ikke endnu, kun to hoteller eller lign. Det eneste, jeg kunne genkende af hele byen, var en vej over en flod lige før hovedgaden, og så et pludselig flash back i et vejkryds, hvor jeg oppe ad en sidegade fandt vores gamle hotel. Resten var fuldstændig nybygget eller forandret. Vi spiste frokost på en indisk sidegadebiks. Der er rigtig mange indere i Nandi, så der er masser af indisk mad. Resten af dagen gik med shopping i mini-format. Vi gik i byens fineste butik for at købe en ny kuffert, da vores i metal (igen igen) ikke har kunnet klare mosten. Desværre var prisen lige 450 kr. dyrere for den kuffert, vi havde forelsket os i end i lufthavnens taxfree! Så den fik vi ikke med os. I stedet raidede vi det lokale supermarked for en mindre formue i jagt på bleer, vand og nødrations-koopnudler etc.

Eftermiddagen gik med familiefællesbadning i swimmingpoolen og masser af gang i vandgeværerne (farmand er irriterende med det der boldøje) :o)

Det er simpelthen så skønt som vejret er sået om til det bedre. I går sad jeg i stiv kuling og tiltagende regn og så et lokalt danseshow ved stranden. De har en knivdans, vi så samme sted første aften vi kom til Fiji, og de unge mænd danser/fægter/svinger rundt med en rigtig machete. Den kan ikke anbefales i stærk pålandsvind, kan jeg afsløre. Kniven var våd og svær at styre i blæsten, og jeg er glad for at alle havde fingre og tæer i behold bagefter!